Kinderkraft játszószőnyeg – Little Gardener játékhíddal sátorral

27 990 Ft

Kategóriák: , Cikkszám: MTTF-M5902533918171

Leírás

Kinderkraft Little Gardener játszószőnyeg, 3 az 1-ben

Bemutatjuk a gyönyörű kerti mintával ellátott egyedi LITTLE GARDENER szőnyeget. Gyermeked el lesz ragadtatva a kertre emlékeztető játékoktól. Ráadásul ki tudja? Talán még a kertészkedés szeretetével és szenvedélyével is megfertőzik. A szőnyeg a gyermek születésétől kezdve öt éves koráig szolgálja őt, ami a Kinderkraft LITTLE GARDENER játszószőnyeg multifunkcionális megoldásainak köszönhető. A LITTLE GARDENER egyszerre oktatószőnyeg, képzeletet fejlesztő sátor és pikniktakaró, amely a teraszon és a puha füvön pihenve egyaránt használható. Nagyobb, mint a hagyományos játszószőnyegek, így még tovább szolgálja gyermekedet!

A LITTLE GARDENER oktatószőnyeg a gyermek pár hónapos korától kezdve egészen 5 éves koráig támogatja őt a fejlődésben:
arra ösztönzi a babát, hogy emelje fel a fejét, nyújtsa ki a kezét a játékokért és gyakorolja a forgást,
támogatja a baba szem-kéz koordinációját és elősegíti a fejlődését annak első hónapjaiban,
szórakoztat és tanít: a szőnyegre állatok, gyümölcsök és zöldségek vannak rányomtatva azok angol nevével együtt,
a két kisablakkal ellátott sátor fejleszti a gyermek képzeletét és játékra ösztönzi úgy, hogy közben lehetővé teszi a szülővel való közös játékot.

A LITTLE GARDENER mindenekelőtt egy sátorral ellátott nagy szőnyeg. Gyorsan bármilyen korú gyermek szeretett szőnyegévé válik. A sátor 2 szövetfüggönnyel ellátott ablakkal rendelkezik. Nemcsak azt láthatod majd, hogy mit csinál a kicsi, hanem arra is tökéletes, hogy „kukucskálósat” játsszatok. A játéktartó ívek puha szivacsból készültek, így gyermeked még a vad játék közben is biztonságban van. A készlet játékokat is tartalmaz, amelyeket a játszószőnyeg játékhídjaira rögzíthetünk: tükörrel és színes szalagokkal ellátott plüss répa, plüss locsolókanna csörgővel a belsejében, csörgővel és zörgő szárnyakkal rendelkező plüss méhecske, valamint plüss kakas. Később, amikor a kicsi nagyobb lesz, játszhat velük a sátorban.

Előnyök:
Funkcionalitás:
A Kinderkraft játszószőnyeg 3 funkcióval rendelkezik: játszószőnyeg játékhíddal a legkisebbeknek, játszóhellyel a nagyobbaknak (sátor) és pikniktakaróval minden korosztályú gyermek számára. A szőnyeg megvásárlásával egy évekig használható, különleges és egyedi termékre teszel szert.
A LITTLE GARDENER kialakítása és univerzális stílusa a kreativitást fejlesztő kerti játékokat idézi fel. Tele van természetes elemekkel és kerti motívumokkal, amelyek a szülőknek is tetszenek.
A LITTLE GARDENER oktatószőnyeg remek ajándék bármilyen korú gyermek számára. Nemcsak szórakoztat, hanem tanít és fejleszti a gyermek motorikus és érzékszervi fejlődését is a játékon keresztül.

Biztonság:
A LITTLE GARDENER szivacsból készült, biztonságos, puha játéktartó ívekkel rendelkezik, ezért a gyermekért nem kell aggódni a szőnyegen való játék és forgás közben.
A Kinderkraft játszószőnyeg nagyon gondosan, a részletekre odafigyelve készült – az erős varrás, valamint a kiálló elemek hiánya növeli a baba biztonságát.
A szőnyeget akár már pár napos korú gyerekek is használhatják – megfelel az oktató játékokra és szőnyegekre vonatkozó EN 71-1, EN 71-2 és EN 71-3 szabványoknak.

Kényelem:
Ez a Kinderkraft játszószőnyeg olyan lógó játékokkal rendelkezik, amelyek könnyen mozgathatók, így bármilyen magasságban és a gyermektől kívánt távolságban elhelyezhetők.
A szőnyeg könnyű és egyszerűen összetekerhető. Könnyedén átviheted az egyik szobából a másikba és magaddal viheted utazás közben. Összetekert állapotban nagyon kevés helyet foglal – egyszerűen csak tekerd, és hajtsd össze a sátrat, amivel helyet csinálhatsz a gyermekednek a LITTLE GARDENER egyéb játékaival való szórakozáshoz.
A szőnyeg nagyon könnyen tisztítható. Az alapot könnyen moshatod kézzel, a többi részét (a játékokat és az íveket) pedig elegendő letörölnöd egy nedves szivaccsal.

Gyártás:
Alapanyagok:
Szőnyeg, sátor: poliészter
Játékok: poliészter és műanyag
Játéktartó ívek: PE szivacs

Méretek:
Szőnyeg: 92,5 cm x 140 cm,
Magasság a játéktartó ívekkel együtt: 46 cm,
Magasság a játéktartó ívekkel és a sátorral együtt: 140 cm

Súly: 1,39 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kinderkraft játszószőnyeg – Little Gardener játékhíddal sátorral” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése