A szerződéstől való elállás

A vevő jogosult a szerződéstől elállni az áru átvételét követő 14 napon belül abban az esetben, ha az árut nem személyesen rendelte meg, és azt számára tetszőleges fuvarozó kézbesítette. Abban az esetben, ha a fogyasztó él a szerződéstől való elállás jogával a megadott határidőben, tudomásul veszi, hogy a szállító jogosult a szerződéstől való elállással járó bizonyítottan felmerült költségek megtérítését kérni. Ha a vevő a szerződéstől való elállás mellett dönt a megadott határidőben, a következő feltételek teljesítése szükséges:

a) Levelet küldeni (legjobb e-mailben az rendeles@bababoz.hu címre) a következő szöveggel: „Egyoldalúan el kívánok állni az ÉÉÉÉ.HH.NN. (a számla száma) szerződéstől, és kérem az áruért megfizetett összeg visszautalását a következő bankszámlaszámra: ……………………….. Dátum és aláírás

b) Az árut kézbesíteni az eladó címére, csatolva a fenti levél másolatát.

c) Az eladónak visszaküldött árunak az eredeti és sértetlen, felbontatlan csomagolásban kell lennie, nem lehet használt, sértetlennek és teljesnek kell lennie, csatolva a fizetésről szóló bizonylatot.

Ne küldje vissza az árut utánvéttel, mert nem lesz átvéve.

Az áru visszaküldésének határideje akkor lesz betartottnak elismerve, ha az árut legkésőbb a határidő utolsó napján feladták szállításra. Az árunak a mi üzemünkbe történő visszaszállításának költségeit az ügyfél viseli.

d) Ha az áru visszavételének minden fenti feltétele teljesült, akkor az áruért kifizetett pénzt banki átutalással visszaküldjük Önnek, mégpedig legkésőbb az áru kézhezvétele után 14 napon belül. Készpénzben vagy csekken pénzeket nem küldünk.

e) Abban az esetben, ha valamelyik fenti feltétel nem teljesült, akkor a szerződéstől való elállást nem fogadjuk el, és az árut a vásárló költségére visszaküldjük. Az eladó jogosult a vevőnek felszámítani az esetleg keletkezett pluszköltségeket.