A fa alapvetően természetes antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, így a baktériumok sem tapadnak meg annyira rajta, mint egy műanyag játékon, ezért javasolt csak néhány hetente megtisztítani. Természetesen ha leesik, koszos lesz, akkor nyugodtan gyakrabban is. Mi az ecetes-vizes oldatot javasoljuk, mert annál természetesebb nincsen, mégpedig úgy, hogy egy pici ecetet keverünk meleg vízbe (, ha szeretnénk egy kis mosogatószert is csepegtethetünk bele). Majd bepermetezzük vele a játékot (fontos, hogy ne áztassuk el a fát, mert felszívja a vizet és tönkremegy, illetve a fa természeténél fogva elkezdhet gombásodni). Aztán áttöröljük egy tiszta, meleg vizes ruhával és hagyjuk megszáradni.
A két egymásba fordított korongot, mivel rágókának is használható, célszerű havonta egyszer betenni egy zsákba vagy neylonba, utána pedig a fagyasztóba kb. 3-5 órára, majd hagyjuk hogy visszamelegedjen szobahőmérsékleten 1-2 óra alatt és már kész is a fertőtlenítés minden szer nélkül.

Category: Termék

Missziónk és célunk, hogy segítsük a gyermekek fejlődését az első három évben, hiszen ezek az évek a legintenzívebb fejlődés évei. Sok új információ van, amit friss szülőként igyekszünk feldolgozni, amivel aztán gyermekünk fejlődését tudjuk segíteni. Éppen ezért hoztuk létre a BabaBoz-t, hogy olyan információkat, kutatásokat ossszunk meg veletek, amik segítik az első éveket, illetve olyan termékeket adni nektek, amik ezekre a kutatásokra épülnek. A Montessori inspirálta eszközök/ játékok pedig tökéletesen visszadják a kutatásokban leírtakat, így biztosak voltunk, hogy ezekkel a játékokkal szeretnék a webshopot elindítani. Sok játék van még fejlesztés alatt, illetve gyártás alatt, ami nem Montessori inspirálta eszköz/ játék, de fejlesztő játék!

Category: Termék

A fagolyó számazási helye (Németország) és a gyártója is más mint a játékoké, illetve a termékkategória is „hobby-kreatív”, ami a csomaogláson is szintén fel van tüntetve, ezért adódik külön a kosárhoz.

Category: Termék

Az ajánlott korosztály ugyan 8 hónapos kor, de a fakorongok átmérője a jogszabályok szerint „kis alkatrésznek” számít, így a felhasználása felnőtt felügyelet mellett javasolt.

Category: Termék

Elsősorban rétegelt lemezből készülnek a játékok, előre bevizsgált ragasztóval és olajjal. Erről itt bővebben olvashatsz. Minden termékhez tartozik egy- a gyártó által kiállított- tanúsítvány, hogy a termékek csakis természtes anyagokat tartalmaznak, valamint a TÜV, Castill és Kermi tanúsítvány szerint készülnek.

Category: Termék

A játékok Erdélyben készülnek egy Magyarországon is ismert gyártó műhelyében, ahol minden körülmény adott, hogy a játékok az előírásoknak megfeleljenek. Saját játékaik is vannak, ezeket a játékokat azonban a mi elképzeléseink szerint csakis nekünk gyártják.

Category: Termék

A hosszú távú célunk az lenne, de jelenleg géppark és szaktudás hiányában hosszas keresés után találtunk egy európai gyártót, aki bevizsgált alapanyagokkal és bevizsgált körülményekkel tudja elkészíteni a mi általunk kitalált termékeket.

Category: Termék
Montessori fejlesztői játékok - fiókos doboz
Oktató kisfüzet

Minden esetben pdf formátumban kerül kiküldésre, így nem terheljük felesleges papírral a környezetet, viszont lehetőséget biztosítunk mindenki számára, aki jobban szereti nyomtatott formátumban, hogy kinyomtassa magának. Bankkártyás vásárlás esetén a számlával automatikusan kiküldésre kerül. Utalás, illetve utánvét esetén pedig a fizetés teljesítése után történik kiküldésre (,tehát ezen esetekben nem rögtön).

Category: Oktató füzet

Számunkra a legfontosabb, hogy valós és hiteles információt adjunk tovább, ezért a játékokhoz tartozó oktató kisfüzetet az adott területre szakosodott specialista lektorálta. A Montessori inspirálta játékok esetében AMI diplomás Montessori pedagógus.

Category: Oktató füzet

Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a  megvásárolt játékkal.

Category: Oktató füzet

Ilyen probléma még nem merült fel nálunk, de amennyiben ez mégis felmerülne a 3620/506118-as telefonszámon bármikor elérhetőek vagyunk és a lehető leggyorsabban orvosoljuk a problémát.

Category: Szállítás

Ha aznap 10 óráig beérkezik a rendelés és GLS futárt választod, akkor garantáltan másnap már ki is szállítják.

Category: Szállítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése

BabaBoz csomagolás