Egymásba fordított két korong

3 390 Ft

Ez az egymásba fordított két korong -hivatalos nevén interlocking discs- egy fából készült Montessori elveket követő fajáték. Első ránézésre úgy nézhet ki, mint egy furán egyberagasztott dísztárgy, de valójában nagyon hosszú ideig szórakoztathatja a gyermeket, és jelentős hatással lehet a baba korai fejlődésére.

Ez az egymásba fordított két korong az első fejlesztő játékok között szerepelhet, amit akár már a három hónapos csecsemőnek is odaadhatunk. Alapvetően három készség fejlesztésében segít:

 • finommotoros készség
 • szem-kéz koordináció
 • nagymotoros készség

Ajánlott korosztály: 3-8 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: Feladás minden hétfőn, onnantól számítva 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Elfogyott

Értesítést szeretnél, amint a termék újra elérhető lesz?

Kategória: Cikkszám: M03-1

Leírás

 • A termék tisztítása: a fa alapvetően természetes antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, így a baktériumok sem tapadnak meg annyira rajta, mint egy műanyag játékon, ezért javasolt csak néhány hetente megtisztítani. Természetesen ha leesik, koszos lesz, akkor nyugodtan gyakrabban is. Mi az ecetes-vizes oldatot javasoljuk, mert annál természetesebb nincsen, mégpedig úgy, hogy egy pici ecetet keverünk meleg vízbe (, ha szeretnénk egy kis mosogatószert is csepegtethetünk bele). Majd bepermetezzük vele a játékot (fontos, hogy ne áztassuk el a fát, mert felszívja a vizet és tönkremegy, illetve a fa természeténél fogva elkezdhet gombásodni). Aztán áttöröljük egy tiszta, meleg vizes ruhával és hagyjuk megszáradni.
 • A két egymásba fordított korongot, mivel rágókának is használható, célszerű havonta egyszer betenni egy zsákba vagy neylonba, utána pedig a fagyasztóba kb. 3-5 órára, majd hagyjuk hogy visszamelegedjen szobahőmérsékleten 1-2 óra alatt és már kész is a fertőtlenítés minden szer nélkül.
 • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
 • Számunkra a legfontosabb, hogy valós és hiteles információt adjunk tovább, ezért a játékhoz tartozó oktató kisfüzetet AMI diplomás Montessori pedagógus lektorálta.
 • Fa: finomra csiszolt, 100% bükkfa.
 • Ragasztó: nem toxikus, bababarát ragasztó.
 • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
 • Méret: 5,5 x 5,5 x 7,7cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 5,5 × 5,5 × 7,7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egymásba fordított két korong” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése