Akció!

Első puzzle-m | Kör alakú puzzle cserélhető képekkel

1 800 Ft

A kör alakú kirakó egy klasszikus Montessori inspirálta eszköz, ami nagyszerűen támogatja a finommotoros készségek fejlődését. A letisztult, lágy vonalvezetésű, természetes anyagból készült Montessori eszköz fókuszba helyezi az elsajátítandó készséget, ezáltal kielégíti gyermeked belső fejlődési igényeit. Ha észreveszed, hogy a gyermeked elkezd felvenni apró tárgyakat a hüvelyk- és mutatóujjával, vagy hüvelyk-, mutató- és középső ujj segítségével felajánlhatod neki ezt az eszközt.

Rövid áttekintés arról, hogyan támogatja a fejlődést:

 • fejleszti a csipőfogást (csipegető mozdulatot)
 • támogatja a problémamegoldó képességet
 • fejleszti a szem-kéz koordinációt
 • fejleszti a ‘matematikai elmét’

Ajánlott korosztály: 6-18 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Elfogyott

Értesítést szeretnél, amint a termék újra elérhető lesz?

Kategória: Cikkszám: M15

Leírás

A Little Room-ról

A Little Room a nemzetközileg is elismert Hape Toys almárkája, amely elsősorban Montessori inspirálta eszközökre specializálódott. A Hape Toys a világ egyik legnagyobb játékgyártója, amely fenntartható anyagokkal készíti termékeit. A Hape-t az a filozófia vezérli, hogy a jövő a gyermekeinké, és olyan játékokat készít, amelyek játékra, tanulásra és a világ felfedezésére ösztönöznek. Az összes termékek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak. A Hape Toys a játék következő generációját képviseli.

 • A termék tisztítása: a fa alapvetően természetes antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, így a baktériumok sem tapadnak meg annyira rajta, mint egy műanyag játékon, ezért javasolt csak néhány hetente megtisztítani. Természetesen ha leesik, koszos lesz, akkor nyugodtan gyakrabban is. Mi az ecetes-vizes oldatot javasoljuk, mert annál természetesebb nincsen, mégpedig úgy, hogy egy pici ecetet keverünk meleg vízbe (, ha szeretnénk egy kis mosogatószert is csepegtethetünk bele). Majd bepermetezzük vele a játékot (fontos, hogy ne áztassuk el a fát, mert felszívja a vizet és tönkremegy, illetve a fa természeténél fogva elkezdhet gombásodni). Aztán áttöröljük egy tiszta, meleg vizes ruhával és hagyjuk megszáradni.
 • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
 • Fa: magas minőségű és tartós rétegelt lemez. Vastagságának köszönhetően nem törékeny.
 • Sarkok: lekerekített sarkokkal rendelkezik, így biztonságos a legkisebb kezeknek is
 • Festék: teljesen non-toxikus (azaz nem mérgező), gyermekbarát festékekkel és felületkezeléssel készült.
 • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
 • Méret: 11.2×11.2×3.2 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 11,2 × 11,2 × 3,2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Első puzzle-m | Kör alakú puzzle cserélhető képekkel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése

Érdekelhetnek még…