Építőtorony- horizontális

4 690 Ft

Ez a vízszintes ’építőtorony’ egy sorozatnak a része. Minden építőtoronynak megvan a maga előnye, más-más fogás, más-más kézmozdulat vagy csuklóforgatás. A Montessori intézményekben használt építőtornyok (, így a Little Room horizontális építőtornya is) úgy lett kialakítva, hogy a gyermek keze számára megfelelő méretű legyen, illetve a három korong is tudatos döntés, hiszen ebben a korban ez még nem megterhelő a gyermek számára. A korongok egyforma színűek és méretűek, így nem vonja el a gyermek figyelmét, és a gyermeknek ’csak’ a tényleges rakosgatást kell elsajátítania, nem pedig a szín vagy méret szerinti válogatást, vagy megkülönböztetést.

Rövid áttekintés arról, hogyan támogatja a fejlődést:

 • támogatja a koncentráció fejlődését
 • fejleszti a szem-kéz koordinációt
 • finommotoros készségek fejlesztése
 • nagymotoros készségek fejlesztése

Ajánlott korosztály: 13-24 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Elfogyott

Értesítést szeretnél, amint a termék újra elérhető lesz?

Kategória: Cikkszám: M16

Leírás

A Little Room-ról

A Little Room a nemzetközileg is elismert Hape Toys almárkája, amely elsősorban Montessori inspirálta eszközökre specializálódott. A Hape Toys a világ egyik legnagyobb játékgyártója, amely fenntartható anyagokkal készíti termékeit. A Hape-t az a filozófia vezérli, hogy a jövő a gyermekeinké, és olyan játékokat készít, amelyek játékra, tanulásra és a világ felfedezésére ösztönöznek. Az összes termékek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak. A Hape Toys a játék következő generációját képviseli.

 • A termék tisztítása: a fa alapvetően természetes antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, így a baktériumok sem tapadnak meg annyira rajta, mint egy műanyag játékon, ezért javasolt csak néhány hetente megtisztítani. Természetesen ha leesik, koszos lesz, akkor nyugodtan gyakrabban is. Mi az ecetes-vizes oldatot javasoljuk, mert annál természetesebb nincsen, mégpedig úgy, hogy egy pici ecetet keverünk meleg vízbe (, ha szeretnénk egy kis mosogatószert is csepegtethetünk bele). Majd bepermetezzük vele a játékot (fontos, hogy ne áztassuk el a fát, mert felszívja a vizet és tönkremegy, illetve a fa természeténél fogva elkezdhet gombásodni). Aztán áttöröljük egy tiszta, meleg vizes ruhával és hagyjuk megszáradni.
 • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
 • Fa: magas minőségű és tartós rétegelt lemez. Vastagságának köszönhetően nem törékeny.
 • Sarkok: lekerekített sarkokkal rendelkezik, így biztonságos a legkisebb kezeknek is
 • Festék: teljesen non-toxikus (azaz nem mérgező), gyermekbarát festékekkel és felületkezeléssel készült.
 • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
 • Méret: 12x12x10.6 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 12 × 12 × 10,6 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Építőtorony- horizontális” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése

Érdekelhetnek még…