Fa kés gyerekeknek

1 990 Ft

Bemutatjuk a Montessori inspirálta fa késünket gyerekeknek, ami a legnagyobb gondossággal és precizitással készült, hogy a gyermekeknek izgalmas és biztonságos módot nyújtson a főzés felfedezésére.

Biztonságos fa késünket kifejezetten a kisgyermekek számára terveztük, lekerekített élekkel és tompa hegyével, amely biztosítja a gondtalan kezelést. A gyermekméretű markolattal és könnyű szerkezettel a kis kezek számára könnyen fogható és manőverezhető, elősegítve a finommotoros készségeket és a koordinációt.

Ez a kiegészítő ideális kiegészítője bármely ‘Montessori’ otthonnak, mivel ösztönzi a függetlenséget, az önbizalmat. Gyermeked imádni fogja, hogy részt vehet az ételkészítésben, akár a gyümölcs szeletelésnél, akár zöldség vágásnál.

A kiváló minőségű, fából készült kisgyermekkésünk garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot. Ez nem csak egy játék; ez egy konyhai eszköz, amely biztonságos és élvezetes módon segíti a tanulást és a kreativitást.

Ajánlott korosztály: 13-36 hónapos kor között

Termékkategória: Kiegészítő

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Elfogyott

Értesítést szeretnél, amint a termék újra elérhető lesz?

Kategória: Cikkszám: M34

Leírás

Lehet, hogy a gyermeked egyre nagyobb érdeklődést mutat a saját maga által végzett tevékenységek iránt, vagy „segít” neked a háztartási feladatokban. Ez egy nagyszerű alkalom a gyakorlati/ mindennapi tevékenységek (practical life) bevezetésére.

A gyakorlati/ mindennapi élet a Montessori pedagógia egyik olyan területe, amely arra ösztönzi a kisgyermekeket, hogy kipróbálják a valós életben felmerülő feladatokat. A mindennapi munkák elvégzésében való segítségnyújtásban a gyermekek felnőttnek, rátermettnek és teljes értékűnek érezhetik magukat.
A mindennapi élethez kapcsolódó tevékenységeknek két alapvető típusa van: az öngondoskodás (a pelenkacseréhez szükséges törlőkendő kihúzása) és a környezet ‘gondozása’ (az etetőszék tálcájának vagy a polcok tisztítása).
  • A termék tisztítása: mosogatás, mosogatógépben történő mosás.
  • Anyag: bükkfa.
  • Méret: 10 x 1,3 x 9 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 10 × 1,3 × 9 cm
Korosztály

1+ év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fa kés gyerekeknek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése

Érdekelhetnek még…