Kártyatartó + Ajándék fekete-fehér kontrasztos kártya szett

6 990 Ft

A kártyatartó könnyen hordozható, összecsukható, így bárhol és bármikor tökéletes vizuális stimulációt nyújt a legkisebbeknek. A kártyák cserélhetők és megfordíthatók benne, így követik a csecsemők fejlődését. A kontrasztos kártyákban többek között ezekben van fontos szerepük:

  • A fekete-fehér képek serkentik a látóidegek fejlődését és a csecsemő kognitív fejlődését anélkül, hogy túlstimulálnák őt.
  • A kontrasztos képek segítenek a babának a szem koordinálásában, valamint a tekintet fókuszálásában.
  • A világos-sötét kontrasztos képek fejlesztik a térlátást.
  • Segít a csecsemőnek „edzeni” az éleslátásért felelős, a szemgolyó hátsó részének közepén található idegsejteket (fovea).

Ajánlott korosztály: 1-3 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: Feladás minden hétfőn, onnantól számítva 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Készleten

Kategória: Cikkszám: M19

Leírás

Kisbabád nem szeret hason lenni? Érdekel, hogy milyen képek nem untatják, de nem is stimulálják túl a babádat? Ne keress tovább, itt van a tökéletes termék gyermeked első néhány hetére. Születéskor és az azt követő néhány hétben ugyanis a csecsemő látása gyenge. Ugyan a baba látja a formákat, a fényt és a mozgást, de csak a szürke árnyalataiban. Ugyanakkor a látás ilyenkor az elsődleges érzékszerv, amin keresztül a csecsemő vizsgálja a külvilágot, így az első hetetkben a látóideg fejlődésére kell fektetni a legnagyobb hangsúlyt.

  • A termék tisztítása: nedves kendővel.
  • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
  • Számunkra a legfontosabb, hogy valós és hiteles információt adjunk tovább, ezért a játékhoz tartozó oktató kisfüzetet hozzáértő szakember (kognitív pszichológus) lektorálta.
  • Anyag: textil.
  • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
  • Méret: 29 x 18 x 5 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 29 × 5 × 18 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kártyatartó + Ajándék fekete-fehér kontrasztos kártya szett” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése