Fekete-fehér montessori labda csörgővel

6 190 Ft

Ez egy újabb olyan Montessori kompatibilis játék/ eszköz, ami fantasztikus módon támogatja gyermekedet saját természetes fejlődési útján és többek között három készség fejlesztésében játszik nagy szerepet:

  • Segít megérteni az ok-okozati összefüggéseket és kontrollálni a reflexív mozgásokat. Az ok-okozati viszony, a tettek és a következmények, megértése kulcsjelentőségű a csecsemők fejlődésében, hiszen egy-egy tettüket mindenképp valamilyen érzéki élmény, következmény fogja kísérni. Legyen ez a víz csapkodása a fürdőkádban, egy tárgy megharapása, stb.  Ismétlés útján a csecsemő hamar rá fog jönni, hogy mi is a kapcsolat az ok és az okozat között. Az ok és okozat közötti viszony felfedezése teljesen önindítottan és természetesen történik, hiszen nem egy teljesen passzív környezetben élünk, ugyanakkor az, hogy a szülő milyen környezetet biztosít a csecsemőnek, szintén meghatározó.
  • Erősíti a has-, láb- és kézizmokat.
  • Nagymotoros mozgásfejlődésnél (mászásnál, kúszásnál) motiválja a csecsemőt az elindulásra és a mozgásra.

Ajánlott korosztály: 1-12 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: Feladás minden hétfőn, onnantól számítva 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Elfogyott

Értesítést szeretnél, amint a termék újra elérhető lesz?

Kategóriák: , Cikkszám: D1-4 Címkék:

Leírás

A Montessori ‘puzzle’ labda egy tökéletes választás, amely elkísérheti babád fejlődését élete első évében. Alakjának köszönhetően több ponton nyújt tökéletes fogást a legkisebb kezek számára. Csecsemő korban a labda felakasztható a babatornázóra, ezáltal egy új,érdekes tapintású forgó szerepét tölti be. Ahogy a csecsemők egyre mozgékonyabbá válnak, a Montessori labda még mindig kiváló választás, mert képes elgurulni a babától, de az alakja megakadályozza, hogy túl gyorsan vagy túl messzire guruljon. Így nyújt némi kihívást, de nem leküzdhetetlen kihívást, mint sok más labda.

  • A termék tisztítása: nedves kendővel. A mosás nem javasolt, mert a játékban lévő csengő megsérülhet, eltömődhet és később nem fog hangot kiadni.
  • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
  • Számunkra a legfontosabb, hogy valós és hiteles információt adjunk tovább, ezért a játékhoz tartozó oktató kisfüzetet hozzáértő szakember (kognitív pszichológus) lektorálta.
  • Anyag: szuper puha kasmír
  • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
  • Méret: 9,5 x 9,5 x 9,5 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 9,5 × 9,5 × 9,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fekete-fehér montessori labda csörgővel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése