Akció!

Karikás játék

9 900 Ft

A karikás játékunk elősegíti a kognitív és finommotoros készségek fejlődését. Gyermeke imádni fogja az ok-okozattal való kísérletezést, miközben a gyűrűket a nyíláson keresztül csúsztatja, hogy a rudakra rakja őket. Ez a lebilincselő és oktató játék tökéletes a kíváncsi elméknek és a végtelen szórakozásnak.

Ajánlott korosztály: 13-24 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Elfogyott

Értesítést szeretnél, amint a termék újra elérhető lesz?

Kategória: Cikkszám: M30

Leírás

Néha nehéz egy szülőnek hátralépni, és hagyni, hogy gyermeke egyedül oldja meg a kihívásokat – mint például a karikák csúsztatást a rudakra! De ha hagyjuk, hogy a gyermek önállóan dolgozza fel a problémákat, az fejleszti a növekedésorientált szemléletmódot (growth mindset).

A növekedésorientált gondolkodásmód annak megértése, hogy gyakorlással és kemény munkával fejlődhetünk és tovább juthatunk az életben. Ez a koncepció segít a gyerekeknek felismerni, hogy nincs elérhetetlen álom.
Amint a baba készen áll a kúszásra, mászásra, ez a csörgő tökéletes ösztönző lesz arra, hogy előre haladjon és elérje a mozgó csörgőt.

  • A termék tisztítása: nedves törlőkendővel.
  • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
  • Anyag: bükkfa.
  • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
  • Méret: 13 x 34 x 12 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 34 × 13 × 12 cm
Korosztály

1+ év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Karikás játék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése

Érdekelhetnek még…