Akció!

Manhattan Skwish

4 500 Ft

A Manhattan Skwish egyedi formája nem csak kíváncsivá és érdeklődővé teszi a babát, hanem úgynevezett ’multi-szenzoros élményt’ is nyújt gyermekednek. Ez annyit jelent, hogy gyermeked több érzékszervére is hatással van. Vizuálisan: a színes, élénk színű fa részletekkel, auditívan: a fából készül karikák, melyek a rugalmas köteleken csúszva kellemes hangzást biztosítanak, valamint a tapintásra is hatással van: gyermeked megtapasztalja a kemény, merev fa részeket, és összehasonlíthatja a rugalmas kötelekkel.

Rövid áttekintés arról, hogyan támogatja a fejlődést:

  • segíti a nagymotoros készségek fejlődését, gyakorlását
  • segít megérteni az ok-okozat közötti összefüggést és lehetőséget ad a kontrollált mozgás gyakorlására
  • ftökéletes rágókának is

Ajánlott korosztály: 4-12hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Elfogyott

Értesítést szeretnél, amint a termék újra elérhető lesz?

Kategória: Cikkszám: M18

Leírás

A Little Room-ról

A Little Room a nemzetközileg is elismert Hape Toys almárkája, amely elsősorban Montessori inspirálta eszközökre specializálódott. A Hape Toys a világ egyik legnagyobb játékgyártója, amely fenntartható anyagokkal készíti termékeit. A Hape-t az a filozófia vezérli, hogy a jövő a gyermekeinké, és olyan játékokat készít, amelyek játékra, tanulásra és a világ felfedezésére ösztönöznek. Az összes termékek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak. A Hape Toys a játék következő generációját képviseli.

  • A termék tisztítása: a fa alapvetően természetes antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, így a baktériumok sem tapadnak meg annyira rajta, mint egy műanyag játékon, ezért javasolt csak néhány hetente megtisztítani. Természetesen ha leesik, koszos lesz, akkor nyugodtan gyakrabban is. Mi az ecetes-vizes oldatot javasoljuk, mert annál természetesebb nincsen, mégpedig úgy, hogy egy pici ecetet keverünk meleg vízbe (, ha szeretnénk egy kis mosogatószert is csepegtethetünk bele). Majd bepermetezzük vele a játékot (fontos, hogy ne áztassuk el a fát, mert felszívja a vizet és tönkremegy, illetve a fa természeténél fogva elkezdhet gombásodni). Aztán áttöröljük egy tiszta, meleg vizes ruhával és hagyjuk megszáradni.
  • Fa: magas minőségű és tartós rétegelt lemez. Vastagságának köszönhetően nem törékeny.
  • Festék: teljesen non-toxikus (azaz nem mérgező), gyermekbarát festékekkel és felületkezeléssel készült.
  • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
  • Méret: 17x17x17 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 17 × 17 × 17 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Manhattan Skwish” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése

Érdekelhetnek még…