Akció!

Montessori doboz zárakkal

5 700 Ft

Első pillantásra egy zárható doboz furcsa választásnak tűnhet egy gyermekjátékhoz, talán még olyasvalami is, amit eleve nem is tekintett volna játéknak. Ez az eszköz azonban csodálatos egyszerűsége miatt nagyszerű választás a kisgyermekek fejlődő agyának.

Egyszerű mechanizmusaival a fa doboz lehetővé teszi, hogy a gyermek további zavaró tényezők nélkül a különböző kapcsok és zárak nyitásának és zárásának különleges készségét elsajátítsa. Lehetőséget ad arra a gyermeknek arra, hogy fejlessze a kézügyességét, miközben megtapasztalja, hogy „hogyan működnek a valódi  dolgok”.

Ajánlott korosztály: 18-36 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Elfogyott

Értesítést szeretnél, amint a termék újra elérhető lesz?

Kategória: Cikkszám: M28

Leírás

Néha nehéz egy szülőnek hátralépni, és hagyni, hogy gyermeke egyedül oldja meg a kihívásokat – mint például zárak kinyitását! De ha hagyjuk, hogy a gyermek önállóan dolgozza fel a problémákat, az fejleszti a növekedésorientált szemléletmódot (growth mindset).

A növekedésorientált gondolkodásmód annak megértése, hogy gyakorlással és kemény munkával fejlődhetünk és tovább juthatunk az életben. Ez a koncepció segít a gyerekeknek felismerni, hogy nincs elérhetetlen álom.
Ennek a koncepciónak az alapjait már korán le lehet fektetni, a cél elérésének jutalmával, hogy megtapasztalhatják, hogy milyen egyedül a saját erejükből a kiszemelt célt elérni.
  • A termék tisztítása: nedves törlőkendővel.
  • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
  • Anyag: bükkfa.
  • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
  • Méret: 12 x 16,5 x 12 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 12 × 12 × 16,5 cm
Korosztály

1+ év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Montessori doboz zárakkal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése

Érdekelhetnek még…