Akció!

Montessori puzzle

4 500 Ft

A picik ezzel a Montessori elveken alapuló játékkal gyakorolják a formák megkülönböztetését, azok megfelelő helyre tételét. A gyarkolás során a következő készségeket sajátítják el:

1. Hogyan helyezzék fel a formákat a különböző alakú rudakra.
2. Hogyan szedjék le azokat a rudakról.
3. Hogyan ismételjék meg újra és újra.

A játék egyik legnagyobb előnye, hogy a gyermekek problémamegoldó készsége fejlődik játék közben, úgy, hogy saját magukat javítják ki. A Montessori eszközök/ játékok egyik fő előnye, hogy nem kell felnőtt közbeavatkozás, hiszen a játék, úgy lett kitalálva, hogy a gyermek önmagát tudja kijavítani, ameddig nem sikerül tökéletesen kirakni a hengereket, majd leengedni azokat.

Ajánlott korosztály: 18-36 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Készleten

Kategória: Cikkszám: M27

Leírás

Néha nehéz egy szülőnek hátralépni, és hagyni, hogy gyermeke egyedül oldja meg a kihívásokat – mint például a négy különböző alakú, és lyukú puzzle-k felhelyezését a rúdra! De ha hagyjuk, hogy a gyermek önállóan dolgozza fel a problémákat, az fejleszti a növekedésorientált szemléletmódot (growth mindset).

A növekedésorientált gondolkodásmód annak megértése, hogy gyakorlással és kemény munkával fejlődhetünk és tovább juthatunk az életben. Ez a koncepció segít a gyerekeknek felismerni, hogy nincs elérhetetlen álom.
Ennek a koncepciónak az alapjait már korán le lehet fektetni, a cél elérésének jutalmával, hogy megtapasztalhatják, hogy milyen egyedül a saját erejükből a kiszemelt célt elérni.
  • A termék tisztítása: nedves törlőkendővel.
  • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
  • Anyag: bükkfa.
  • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
  • Méret: 29,8 x 7,5 x 12cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 29,8 × 12 × 7,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Montessori puzzle” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése

Érdekelhetnek még…