Akció!

Nagy csörgő

4 900 Ft

Ezt a nagy csörgőt, amely 4 fa golyót tartalmaz a játék belsejében, gördülő dobnak (rolling drum) is szokták nevezni.

A Montessori inspirálta nagy csörgő egy fából készült játék, amelyet a Montessori pedagógia ihletett. Ez a játék arra ösztönzi a babát, hogy manipulálja a játékot, megragadva, felkapva, rázva, gurítva és a játék után kúszva, mászva.

A tárgyak manipulálása kulcsfontosságú a gyermekeink finommotorikus készségeinek fejlesztésében.

Ez a Montessori-pedagógiát követő szülők körében végzett felmérés szerint kulcsfontosságú játék. A Montessori szakemberek is jóváhagyták.

Ajánlott korosztály: 4-10 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Elfogyott

Értesítést szeretnél, amint a termék újra elérhető lesz?

Kategória: Cikkszám: M29

Leírás

A csecsemők 4 hónapos kor körül már célzottan tapogatják le a tárgyakat, így ez a letisztult játék tökéletes arra, hogy gyermeke a célzott fogást gyakorolja és a csörgőt egyik kezéből a másik kezébe vegye. Ez a képesség, hogy a tárgyakat egyik kézből a másik kézbe adja nagyon nagy mérföldkő, és baba hónapokig fog arra törekedni, hogy ezt az új készséget elsajátítsa.
Ahogy a gyermek megrázza a csörgőt, vagy egyik kezéből a másik kezébe adja, figyelmes lesz a csengő hangjára. Először csak véletlenül okozza a hangot, de egyre inkább azon dolgozik, hogy szándékosan is megszólaltassa a csörgőt. Ez szintén egy fontos mérföldkő, hiszen segít a babának megérteni az ok-okozat közötti összefüggéseket.
Amint a baba készen áll a kúszásra, mászásra, ez a csörgő tökéletes ösztönző lesz arra, hogy előre haladjon és elérje a mozgó csörgőt.

  • A termék tisztítása: nedves törlőkendővel.
  • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
  • Anyag: bükkfa.
  • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
  • Méret: 10 x 10x 13,5 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 10 × 10 × 13,5 cm
Korosztály

4-6 hónap

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nagy csörgő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése

Érdekelhetnek még…