Szórófejes flakon gyerekeknek

1 990 Ft

A Montessori pedagógia arra ösztönzi a gyermekeket, hogy amint képesek, kezdjenek el maguk után takarítani. A testükhöz méretezett valódi eszközök segítenek a gyerekeknek részt venni az olyan háztartási feladatokban, mint az ablak- és tükörpucolás.  A szórófejes flakon használata koncentrációt és kétkezes koordinációt igényel, míg a guggolás vagy a magasba nyúlás erősíti és nyújtja a fontos izomcsoportokat.

Ajánlott korosztály: 13-36 hónapos kor között

Termékkategória: Kiegészítő

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Elfogyott

Értesítést szeretnél, amint a termék újra elérhető lesz?

Kategória: Cikkszám: M32

Leírás

Lehet, hogy a gyermeked egyre nagyobb érdeklődést mutat a saját maga által végzett tevékenységek iránt, vagy „segít” neked a háztartási feladatokban. Ez egy nagyszerű alkalom a gyakorlati/ mindennapi tevékenységek (practical life) bevezetésére.

A gyakorlati/ mindennapi élet a Montessori pedagógia egyik olyan területe, amely arra ösztönzi a kisgyermekeket, hogy kipróbálják a valós életben felmerülő feladatokat. A mindennapi munkák elvégzésében való segítségnyújtásban a gyermekek felnőttnek, rátermettnek és teljes értékűnek érezhetik magukat.
A mindennapi élethez kapcsolódó tevékenységeknek két alapvető típusa van: az öngondoskodás (a pelenkacseréhez szükséges törlőkendő kihúzása) és a környezet ‘gondozása’ (az etetőszék tálcájának vagy a polcok tisztítása).
  • A termék tisztítása: mosogatás, mosogatógépben történő mosás.
  • Anyag: műanyag.
  • Méret: 5,5 x 16 x 5,6 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 5,6 × 5,5 × 16 cm
Korosztály

1+ év

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szórófejes flakon gyerekeknek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése

Érdekelhetnek még…