Akció!

Zsebkendőtartó doboz pamut zsebkendőkkel

7 500 Ft

Feltűnt már, hogy gyermeked érdeklődik a zsenkendőtartó/ popsitörlő tartó iránt? Szereti a papírokat kihúzogatni, majd ‘megkostólni’? Ha a válaszod igen, akkor ez egy tökéletes játék lesz, ennek a helyettesítésére, ami megannyi izgalmat hordoz magában. A kisgyermekek erősen érdeklődnek az olyan játékok iránt, amely a tapintás, a szaglás, az ízlelés, a hallás és a látás érzékelését fejlesztik. A szenzoros játék lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy játék és szórakozás révén finomítsák ezeket az érzékszerveket. Segít az idegi kapcsolatok kiépítésében, és elősegíti más készségek, például a finommotorika és a problémamegoldás fejlődését Amellett, hogy hosszú időre leköti a gyermekedet támogatja saját természetes fejlődési útján és többek között négy készség fejlesztésében játszik nagy szerepet:

 • nagymotoros készségek
 • finommotorikus készségek
 • tárgyállandóság megértése
 • tárolási koncepció megértése

Ajánlott korosztály: 4-18 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: Feladás minden hétfőn, onnantól számítva 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Elfogyott

Értesítést szeretnél, amint a termék újra elérhető lesz?

Kategória: Cikkszám: M13

Leírás

 • A termék tisztítása: a fa alapvetően természetes antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, így a baktériumok sem tapadnak meg annyira rajta, mint egy műanyag játékon, ezért javasolt csak néhány hetente megtisztítani. Természetesen ha leesik, koszos lesz, akkor nyugodtan gyakrabban is. Mi az ecetes-vizes oldatot javasoljuk, mert annál természetesebb nincsen, mégpedig úgy, hogy egy pici ecetet keverünk meleg vízbe (, ha szeretnénk egy kis mosogatószert is csepegtethetünk bele). Majd bepermetezzük vele a játékot (fontos, hogy ne áztassuk el a fát, mert felszívja a vizet és tönkremegy, illetve a fa természeténél fogva elkezdhet gombásodni). Aztán áttöröljük egy tiszta, meleg vizes ruhával és hagyjuk megszáradni.
 • A zsebkendők, mivel színes pamutok, ezért a kifakulás veszélye miatt legfeljebb 60 Celsius fokon moshatók. Szárítógépben száríthatók.
 • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
 • Számunkra a legfontosabb, hogy valós és hiteles információt adjunk tovább, ezért a játékhoz tartozó oktató kisfüzetet AMI diplomás Montessori pedagógus lektorálta.
 • Fa: magas minőségű és tartós rétegelt lemez
 • Sarkok: a zsebkendőtartó lekerekített sarkokkal rendelkezik, így biztonságos a legkisebb kezeknek is
 • Zsebkendő:  6 db különböző színű és anyagú (kötött, pamut, farmer, flanel) textil
 • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
 • Méret: 18 x13 x15,5 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 18 × 13 × 15,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zsebkendőtartó doboz pamut zsebkendőkkel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése

Érdekelhetnek még…