Kinderkraft szivacspuzzle szőnyeg – Luno Shape 30db sárga-szürke

19 990 Ft

Kategóriák: , Cikkszám: MTTF-M5902533919338

Leírás

A Luno Shapes szivacspuzzle szőnyeg tökéletes pihenéshez, játékhoz, mászáshoz és az első lépések megtételéhez!
A habszivacs szőnyeg 30 puzzle-ből áll (15-nek a közepén kivágott alakzatok vannak), amelyeket tetszőleges módon lehet összeilleszteni. A maximális felülete 185 x 165 cm, így a LUNO SHAPES megfelelő játékfelületet biztosít a gyermek számára. A szélső puzzle lapok felemelhetők
és úgy illeszthetők össze, hogy a szőnyeg körül álló oldalfalakat hoznak létre.
A Kinderkraft szivacspuzzle szőnyeg minden korosztály számára alkalmas, mivel a kisgyermekek számára biztonságos, nem mérgező anyagokból készült. Vastag és puha, így jól szigetel a hideg padló felől, biztosítva a gyermek számára a szükséges kényelmet. A csúszásmentes, érdes felület támogatja nagyobb gyermekét a négykézláb mászás tanulásában és az első lépések megtételében. A LUNO SHAPES puzzle lapok sokféleképpen elrendezhetők – beleértve a fantasztikus 3D-s formák létrehozását is.

Vastag habszőnyeg
A LUNO SHAPES rendelkezik a legnagyobb elérhető vastagsággal (1,2 cm). Jó szigetelést biztosít a padló felől – legyen az hideg csempe vagy laminált padló. Ezenkívül a puzzle lapok érdes felülete tökéletesen védi a kisgyermeket, és támogatja a négykézláb mászás és az első lépések megtanulását. Szintén óvja a gyermekek térdét, amikor tanulnak felállni.

Nagy játszófelület
A szőnyeg maximális mérete 185 x 165 cm. A LUNO SHAPES az elemek egészének vagy csak egy részének történő elrendezési lehetőségének köszönhetően alkalmazkodik otthona méretéhez és gyermeke igényeihez, megfelelően nagy felületet biztosítva neki a fekvéshez és a játékhoz.

30 puzzle lap
A LUNO SHAPES habszivacs szőnyeg összesen 30 puzzle lapot tartalmaz. Közülük 15 közepén kivágott formákkal rendelkezik – ezek megmozgatják a gyermek fantáziáját, és egyben nagyszerű szórakozást nyújtanak. A későbbi hónapokban segíthetnek a kisgyermeknek a formák elsajátításában. A puzzle lapok bármilyen mintázatba rendezhetők, és 3D-s alakzatok hozhatók létre.

Könnyen szállítható
Összehajtogatva a szőnyeg kis helyet foglal el. A puzzle lapok szétcsatolásának lehetősége révén a LUNO SHAPES szőnyeget táskába teheti, és bárhová magával viheti. A szőnyeg könnyű, és könnyen tárolhatja a szekrényben vagy az ágy alatt is.

Könnyen tisztítható
A LUNO SHAPES szőnyegnek köszönhetően még a legvadabb játékok sem fogják növelni a takarítást. A szőnyeg vízálló, és védelmet nyújt a folyadékok és ételek okozta foltok ellen, mivel azok a felületén megtapadnak. Elegendő letörölni a szennyeződést egy kendővel, és máris folytatni lehet a játékot.

További információk:
– Kellemes tapintású, puha habból készült
– Vízálló és könnyen tisztítható
– A szélső puzzle lapok lekerekített élekkel rendelkeznek
– Tárolótáskával

Kivitelezése
– Anyaga: EVA hab (BPA és PVC mentes)
– A szőnyeg mérete szétnyitva: 165 cm x 185 cm
– A középső puzzle lap méretei: 31,5 x 31,5 cm, vastagsága 1,2 cm
– A szőnyeg súlya: 2 kg

10 hónapnál idősebb gyermekek számára
A játék megfelel az alábbi biztonsági szabványoknak: EN 71-1, EN 71-2 és EN 71-3

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kinderkraft szivacspuzzle szőnyeg – Luno Shape 30db sárga-szürke” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése