Szivárvány építőkocka

6 490 Ft

Ez a letisztult, nyílt végű játék különböző területeken támogatja gyermeked fejlődését:

 • Képzelőerő: az építőkockák révén a gyerekek szabadon követhetik saját ötleteiket, vagy segíthetnek másnak az ötleteik megvalósításában.
 • Önkifejezés: A gyermekek képesek kifejezni magukat játékuk, alkotásaik és felfedezéseik révén, ami a kommunikáció egy olyan formája, amely különösen értékes még nem beszélő gyermekek számára.
 • Problémamegoldás: az építőkockák nagyszerű lehetőséget nyújtanak a problémamegoldó és érvelési készségek fejlesztéséhez. Ez lehet szándékos, amikor a gyerekek tudatosan dolgoznak a megoldás kidolgozásán, vagy a játék természetes következményeként, amikor első kézből tanulják meg, mi működik és mi nem.
 • Fizikai fejlődés: az építőkockák elősegíti a térérzékelés fejlődését, és fejlesztik a szem-kéz koordinációt, és elősegítik a nagymotoros készségek fejlődését, mivel a gyerekek a kockák után nyúlnak, azokat emelik, mozgatják és építik, erősítve ezzel ujjaikat, kezüket és karjukat.
 • Tudományos fejlődés: Az ok-okozati összefüggések és a kísérletezés felfedezésén keresztül a gyerekek fejleszthetik problémamegoldó készségüket, tesztelhetik a hipotéziseket és gyakorolhatják a ’tudományos érvelést’. Az építőkockák segítenek megismerkedni az egyensúly, a súly, a térérzékelés és a gravitáció témakörével.

Ajánlott korosztály: 10-36 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: Feladás minden hétfőn, onnantól számítva 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Készleten

Kategóriák: , Cikkszám: D4-1

Leírás

Az építőkockák nyílt végű, kreatív és értékes játék, emellett rengeteg tanulási élményt nyújt. Szabadságot kínál a gyerekeknek-felfedezni, szétszedni és összerakni, bármilyen formát, ami csak az eszükbe jut.

 • A termék tisztítása: nedves törlőkendővel.
 • A termék 6 db különböző méretű és formájú építőkockát tartalmaz.
 • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
 • Számunkra a legfontosabb, hogy valós és hiteles információt adjunk tovább, ezért a játékhoz tartozó oktató kisfüzetet hozzáértő szakember (kognitív pszichológus) lektorálta.
 • Anyag: bükkfa, akril.
 • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
 • Méretek (szél x mag x mély): nagy háromszög: 9,7 cm x 9,7 cm x 3 cm, téglalap: 10 cm x 5 cm x 3 cm, négyzet 5 cm x 5 cm x 3 cm, félkör: 10 cm x 3 cm, kis kör 5 cm x 3cm, lapos háromszög 10,7 cm x 19,7 cm x 3 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 15,5 × 7 × 11 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szivárvány építőkocka” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése