Hengeres kirakó

4 995 Ft

A fogantyús henger egy klasszikus Montessori inspirálta eszköz, ami nagyszerűen támogatja a finommotoros készségek fejlődését. A letisztult, lágy vonalvezetésű, természetes anyagból készült Montessori eszköz fókuszba helyezi az elsajátítandó készséget, ezáltal kielégíti gyermeked belső fejlődési igényeit. Ha észreveszed, hogy a gyermeked elkezd felvenni apró tárgyakat a hüvelyk- és mutatóujjával, vagy hüvelyk-, mutató- és középső ujj segítségével felajánlhatod neki a fogantyús hengert.

Ez egy újabb olyan Montessori kompatibilis játék/ eszköz, ami fantasztikus módon támogatja gyermekedet saját természetes fejlődési útján és többek között négy készség fejlesztésében játszik nagy szerepet:

  • csípőfogás (csipegető mozdulat)
  • problémamegoldó képesség
  • szem-kéz koordináció
  • ‘matematikai elme’

Ajánlott korosztály: 8-13 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: Feladás minden hétfőn, onnantól számítva 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Készleten

Leírás

  • A termék tisztítása: a fa alapvetően természetes antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, így a baktériumok sem tapadnak meg annyira rajta, mint egy műanyag játékon, ezért javasolt csak néhány hetente megtisztítani. Természetesen ha leesik, koszos lesz, akkor nyugodtan gyakrabban is. Mi az ecetes-vizes oldatot javasoljuk, mert annál természetesebb nincsen, mégpedig úgy, hogy egy pici ecetet keverünk meleg vízbe (, ha szeretnénk egy kis mosogatószert is csepegtethetünk bele). Majd bepermetezzük vele a játékot (fontos, hogy ne áztassuk el a fát, mert felszívja a vizet és tönkremegy, illetve a fa természeténél fogva elkezdhet gombásodni). Aztán áttöröljük egy tiszta, meleg vizes ruhával és hagyjuk megszáradni.
  • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
  • Számunkra a legfontosabb, hogy valós és hiteles információt adjunk tovább, ezért a játékhoz tartozó oktató kisfüzetet AMI diplomás Montessori pedagógus lektorálta.
  • Fa: magas színvonalú és minőségi bükkfa
  • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
  • Méret: 6 x 6 x 7 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 6 × 6 × 7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hengeres kirakó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése