Forgódob tükörrel

9 800 Ft

A forgódob egy klasszikus Montessori inspirálta eszköz, ami nagyszerűen támogatja a finommotoros és a nagymotoros készségek fejlődését.  A letisztult, lágy vonalvezetésű, természetes anyagból készült Montessori eszköz fókuszba helyezi az elsajátítandó készséget, ezáltal kielégíti gyermeked belső fejlődési igényeit. A forgódob különböző színei, a benne lévő fa golyó, az extra tükör megfelelő szenzoros stimulációt nyújtanak. A kisgyermekek erősen érdeklődnek az olyan játékok iránt, amely a tapintás, a szaglás, az ízlelés, a hallás és a látás érzékelését fejlesztik. A szenzoros játék lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy játék és szórakozás révén finomítsák ezeket az érzékszerveket. Ezenkívül segít az idegi kapcsolatok kiépítésében, és elősegíti más készségek, például a finommotorika és a problémamegoldás fejlődését. A forgódob egyszerre hat a vizuális (, ahogy a színek váltakoznak), hallási (, ahogy zörög) és tapintási érzékekre pörgetés közben.

Ez egy újabb olyan Montessori kompatibilis játék/ eszköz, ami fantasztikus módon támogatja gyermekedet saját természetes fejlődési útján és többek között négy készség fejlesztésében játszik nagy szerepet:

 • szem-kéz koordináció
 • finommotorikus készségek
 • ok-okozat megértése
 • színek tanulása, gyakorlása
 • A színek minimálisan eltérhetnek a képen látottaktól!

Ajánlott korosztály: 5-12 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Elfogyott

Értesítést szeretnél, amint a termék újra elérhető lesz?

Leírás

A Little Room-ról

A Little Room a nemzetközileg is elismert Hape Toys almárkája, amely elsősorban Montessori inspirálta eszközökre specializálódott. A Hape Toys a világ egyik legnagyobb játékgyártója, amely fenntartható anyagokkal készíti termékeit. A Hape-t az a filozófia vezérli, hogy a jövő a gyermekeinké, és olyan játékokat készít, amelyek játékra, tanulásra és a világ felfedezésére ösztönöznek. Az összes termékek megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak. A Hape Toys a játék következő generációját képviseli.

 • A termék tisztítása: a fa alapvetően természetes antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, így a baktériumok sem tapadnak meg annyira rajta, mint egy műanyag játékon, ezért javasolt csak néhány hetente megtisztítani. Természetesen ha leesik, koszos lesz, akkor nyugodtan gyakrabban is. Mi az ecetes-vizes oldatot javasoljuk, mert annál természetesebb nincsen, mégpedig úgy, hogy egy pici ecetet keverünk meleg vízbe (, ha szeretnénk egy kis mosogatószert is csepegtethetünk bele). Majd bepermetezzük vele a játékot (fontos, hogy ne áztassuk el a fát, mert felszívja a vizet és tönkremegy, illetve a fa természeténél fogva elkezdhet gombásodni). Aztán áttöröljük egy tiszta, meleg vizes ruhával és hagyjuk megszáradni.
 • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
 • Számunkra a legfontosabb, hogy valós és hiteles információt adjunk tovább, ezért a játékhoz tartozó oktató kisfüzetet AMI diplomás Montessori pedagógus lektorálta.
 • Fa: magas minőségű és tartós rétegelt lemez
 • Sarkok: a forgódob lekerekített sarkokkal rendelkezik, így biztonságos a legkisebb kezeknek is
 • Tükör: akril tükör, mely nehezen törik, de ugyanakkor valós tükörképet ad
 • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
 • Méret: 17,4×12,4×14,2 cm

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 21,5 × 16 × 12,7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Forgódob tükörrel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése