Színes fa golyók

4 290 Ft

Ezek a golyók amelett, hogy kopmatibilisek a tárgyállandósági dobozzal, különböző területeken támogatják gyermeked fejlődését:

  • Tökéletes szenzoros játék. Ezek a labdák élénk színűek, ami jó a vizuális stimulációhoz és a színfelismeréshez. Fából készülnek, és természetesen fából készült textúrájuk van, ami fantasztikus a tapintási stimulációhoz. A fagolyók hangokat adnak ki, amikor más tárgyakkal ütköznek, ami jó a hallásserkentésre.
  • A fából készült labdák arra ösztönzik a gyerekeket, hogy használják a kezüket és az ujjaikat. A fa textúrának köszönhetően nagyon jó érzés megérinteni őket. Ebben a korban kezd el erősödni az egész tenyeres fogás, amit tökéletesen tud gyermeked gyakorolni a labdák megfogásával. A fából készült labdák felemelése vagy dobálása segíti a gyermekek kéz-szem koordinációjának és finommotoros készségeinek fejlődését. Ezek fontos készségek, mert ezek segítségével a gyerekek később olyan műveleteket is el tudnak végezni, mint például az ing begombolása vagy a ceruzával való írás.
  • Nagymotoros mozgásfejlődésnél (mászásnál, kúszásnál) motiválja a csecsemőt az elindulásra és a mozgásra.

Ajánlott korosztály: 6-36 hónapos kor között

Termékkategória: Játékáru

Várható szállítási idő: Feladás minden hétfőn, onnantól számítva 1-3 munkanap

Szállítási lehetőségek:

Készleten

Kategória: Cikkszám: D3-5

Leírás

A fából készült labdák sokoldalúak és rugalmasak. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy különböző játékötleteket fedezzenek fel, és kísérletezzenek azzal, hogyan játszanak a fa golyókkal. Lehet nekik golyópályát építeni, majd a golyókat legurítani rajtuk. De ugyanakkor a tárgyállandósági dobozba is beférnek.

  • A termék tisztítása: nedves törlőkendővel.
  • A játékhoz tartozik egy oktató kisfüzet, ami a csomagban lévő kártyán szereplő QR kóddal letölthető. De mit is tartalmaz? Az oktató kisfüzet fejlődési területekre van lebontva és azon belül is egy rövid leírás a fejlődési területről, majd hozzá konkrét öteletek/ gyakorlatok, hogy az adott fejlődési területet, hogyan lehet fejleszteni a megvásárolt játékkal.
  • Számunkra a legfontosabb, hogy valós és hiteles információt adjunk tovább, ezért a játékhoz tartozó oktató kisfüzetet hozzáértő szakember (kognitív pszichológus) lektorálta.
  • Anyag: fenyőfa.
  • A termék megfelel az EN71 biztonsági és minőségi szabványoknak (európai játékszabvány) és rendelkezik CE jelzéssel.
  • Méret: 4,5 x 4,5 x 4,5 cm (a csomag 6 db golyót tartalmaz)

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 16,2 × 5,2 × 10,8 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Színes fa golyók” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólás küldése